Sırçacı 14’te

YEMEK SANATI

Açıldığı günden bu yana, müşterilerine her damak tadına ve her zevke uygun lezzetler sunan Sırçacı 14, Yeniköy’ün gözde mekanları arasına girmeyi başardı.

Klasik lezzetlere farklı dokunuşlar ve lezzetler katan Sırçacı 14, menüsünde Gaziantep mutfağından da lezzetler sunuyor. Kendine has ve keyifli bir sunum deneyimi yaşatan Sırçacı 14, sadece damak tadına değil göz zevkine de hitap ediyor. Sıcak bir ev ortamı sunan Sırçacı 14’ün menüsünde; kahvaltıdan atıştırmalıklara, çorbadan ana yemeklere ve tatlıdan içeceklere kadar her kategoride lezzetler bulabilirsiniz.

Catering hizmeti

Davet ve Organizasyonlarız İçin

İstanbul’un en elit semtlerinden Yeniköy’de, bir ev samimiyeti ve geceleri eğlencenin dorukta olduğu bir mekan sunan Sırçacı 14’te, davet ve organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Konuklarınıza sunulan sıcak ortam ve deneyimli bir ekip ile uzun süre unutulmayacak anılarınız olacak. Düzenleyeceğiniz organizasyonlar için sunacağımız yiyecek tedariği sayesinde, eksiksiz ve doyumun üst düzeyde olduğu deneyimler yaşayacaksınız. Sırçacı 14, her yönüyle sizi kendine mest edecek.

“One cannot thınk well, love well, sleep well, ıf one has not dıned well.”

― Virginia Woolf

İLETİŞİM

Bize Ulaşın

Sırçacı 14, Yeniköy

Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi, No 60, Sarıyer, İstanbul

+90 212 299 5016

[email protected]

Quandoo

© ReputeUs 2015 . Tüm hakları saklıdır.

Başa Dön